Wednesday, November 9, 2011

how to make macarons. (:

MACARONS.
i'm sure each of you have heard about this kind of food. 
i've never tasted this type of food before.
dan hari ni,sy ternampak one of my friends upload gambar macarons yg die buat.
bila ternampak je gambar tu,sy terus telan air lir. *pengotor kan?tu pun nak mention. haha
then,dgn muka tak malu nya sy pun tanya lah kwan2 rapat sy,tau tak nak wat macarons ? *pd hal,boleh je tgk kat youtube
i keep on asking my friends dan kwan sy nama dia SHARIFAH MAISARA yg cantek tu bg sy 1 link cara2 nak wat macarons.
after i watched the video, i think it will help me to do the macarons.
memandangkan minggu ni bz,so minggu depan sy akan try buat.
KALAU jd,sy akan bg sara tu rasa. (: *tu pun kalau jadi taww

inilah macarons idamanku.


this is my friend yg bagi link tuuu.cantek kan? (: thx sara.


and last thing is, how to make macarons. sila lah cuba. 

video

1 comments:

sara said...

selamat mencuba :DD *xsbr nk mntk cket. hihi