Sunday, November 6, 2011

kek coklat kukus made by ibu.

salam aidil adha again to all muslim !! hari ni,stiap umat Islam menyambut aidil adha. as for my family,we eat rendang and ketupat. those food memang da dimasak malam semalam. so hari ni,memang takde ape yg dimasak for our meal. disebabkan takde ape untuk dimasak,ibu aku pun rajin lahh nak wat kek favourite ktorg yg dia bau belajar.memang sedap sgt lah ! KEK COKLAT KUKUS. sedap nya memang tak terkata lah. kek choc ni,memang kena kukus. kalau bakar, MUNGKIN tak sedap sangat kot. kek ni ade topping dia sendiri. topping dia,coklat cair. untuk wat coklat cair ni pun, ada ramuan nya. bukan main ambik je coklat yg kita beli kat pasaraya tu dan cairkan. oke,tak nak cerita pnjang2 sebab MALAS nak type panjang2.
ni kek coklat yg da siap kukus. *nampak slekeh kan? haha bese la tu,nama pun kukus

ni topping untuk kek choc.

haaa,ini dia kek yg da siap dipotong dan diletak topping nya.cairan coklat yg mengalir tu la yg menambah kesedapan nya ! haha






p/s : kpd teman2 rapat ku di unisza,no need to worry.i've asked my mom untuk buat kek ni untuk korang. ;) 

6 comments:

Wydaz said...

#bukantemanrapat nak jugak boleyyy? :3

atiqahrusdi said...

eh bt susah je..ihehehehehe

AslamTaslim said...

tengok cake, then, yum. *suddenly hoping i'm one of those teman2 rapat :D

izzatie anuar said...

kak wawa : haha bole jeeeeee. :D

atiqah rusdi : cisss,jual mahal la pulekk .wek !

aslam : haha ! nti kt kampus,tuntut la dgn sy yeee. (:

girl with smiles said...

izzan..! akak nk jugak!! *gedikkan* hehehehehe...

izzatie anuar said...

ehh untuk kak fara mesti ade punyeeee.jgn risaw. :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me